Jak se VERGOLA ® dostala do ČR? Jak to všechno začalo | Vergola - originální lamelová pergola

vergola_logo_221x70 piktogramy-black-mobil +420 606 073 370 e-mail vergola@vergola.cz 

Jak se VERGOLA ® dostala do ČR? Jak to všechno začalo

Hodně lidí se nás ptá, jak jsme k VERGOLE přišli, jestli ji opravdu vozíme z Austrálie a proč právě odtamtud? Proč jsme si nevybrali některou z lamelových pergol od evropských firem?

Náš příběh začal v roce 2008, kdy jsme si pořídli své bydlení a hledali jsme čím nejlépe zastínit naši terasu, která je na jižní straně.

V roce 2008 jsme si pořídili malý domeček v Uhříněvsi a řešili, jako všichni z Vás, co si pořídit za stínění na terasu. Naše úvahy šly několika směry: Stačí nám markýza? Nebo udělat pergolu s polykarbonátem nebo sklem? Nebo pergolu se stahovací plachtou? Najednou nám svitlo, když k nám přijela kamarádka (architektka), kterou známe z našeho života v Austrálii. Její slova byla: „A tady na terasu si dáte VERGOLU.„ No jo, to je ten nejlepší nápad, ale kde ji koupit? Vzhledem k tomu, že v té době lamelový systém nikdo nenabízel, nezbylo než si ji dovézt přes oceán. A tak se i stalo.

Vergola byla první lamelovou pergolou přivezenou do ČR.

Byli jsme natolik spokojeni a přesvědčeni o její kvalitě, že jsme se rozhodli v roce 2010 nabídnout ji i všem ostatním. Žádná jiná firma v té době lamelovou pergolu nenabízela. Byli jsme první specializovanou firmou na lamelové stínění. Realizace přišly již tentýž rok a stále nás to baví. Naše práce je tvůrčí a konečným výsledkem děláme radost. VERGOLU známe dokonale, víme, co našim zákazníkům prodáváme. Máme ji 100% odzkoušenou 12 měsíců v roce a neměnili bychom.


zpět ZPĚT



Made in AustraliaOvěřená životnost více ja 30 letVítr až 200 km/hDešťový senzorUnikátní patentovaný tvar lamely100% kvalita materiálo Colorbond ®Záruka na lamely 10 letEco friendly
vergola_logo_221x70

e-mail vergola@vergola.cz

mobil + 606073370 +420 606 073 370

ROGAN Solutions s.r.o., autorizovaný distributor 

Instagram

Facebook

www.vergola.cz

Made in AUSTRALIA

 

  Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek.
Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies SOUHLASÍTE.
© 2024  vergola.cz
Webdesign by jacha®  |  Powered by AYNICMS

Analytics Googla adwords Sklik